Schermvereniging Elan
Schermen, uitleg
Scherm clinics
Club-info SV Elan
Links vanuit het schermen in Roermond
Contact met SV Elan

De trainingen van Schermvereniging Elan vinden plaats in de Sporthal Herteheym in Herten. U kunt komen kijken op dinsdagen tussen 18.15 en 20.30 uur. Indien u graag wilt gaan schermen adviseren wij u om een introductiecursus te volgen van zes lessen.

Schermdag:

• 1ste kind 14,50
  • 2de kind 8,50
  • 3de en elk volgende kind 5,50

KNAS contributie (wordt jaarlijks door KNAS opnieuw vastgesteld):

• Junioren (tot 21 jaar) 28,75
  • Senioren 57,50

Gelieve contributie via automatische afschrijving te voldoen.
Bankrelatie Rabobank IBAN: NL75 RABO 0144.1693.20
t.n.v. Schermvereniging Elan te Roermond.

Kleding en andere attributen:

Speciaal voor de schermer die al ruimere tijd lid is van de vereniging denken wij aan de aanschaf van een vest, handschoen en floret. Het masker, broek en sokken kan eventueel later. Wilt u echter mee op toernooi, dan is een totale uitrusting nodig.

Overzicht van benodigde kleding en kosten:

• Masker jeugd: 90,-
  • Masker Fie 130,-
  • Schermvest jeugd 70,-
  • Schermvest Fie 137,-
  • Schermbroek jeugd 44,-
  • Schermbroek Fie 86,-
  • Ondervest jeugd 56,-
  • Ondervest volw. 62,-
  • Handschoen jeugd 16,-
  • Handschoen volw. 24,-
  • Floret mechanisch 30,-
  • Floret elektrisch v.a. 51,-
  • Floret elektrisch Fie v.a. 100,-

(Al deze spullen kunnen op korte termijn geleverd worden, alle genoemde prijzen zijn indicatief)

degen0054Large

Regeling Maatschappelijke Participatie

Deze regeling maakt het mogelijk dat alle gezinsleden van huishoudens met een inkomen tot 120% van het sociale minimum, in aanmerking komen voor een jaarlijkse bijdrage van 100,-. Deze bijdrage is bedoeld om deelname aan sportieve, maatschappelijke, culturele en/of schoolgerelateerde activiteiten mogelijk te maken.

Voor meer informatie of vragen kan er contact opgenomen worden met de Afdeling Sociale Zaken van de Gemeente Roermond (0475-388 200). Ook kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur zonder afspraak terecht bij de balie van de Afdeling Sociale Zaken, Looskade 2 in Roermond.

Jeugdsportfonds

Als een kind wil sporten kost dit geld. De sportvereniging vraagt contributie en ook sportkleding is (vaak) noodzakelijk. Als deze kosten niet betaald kunnen worden dan kan het Jeugdsportfonds helpen. Het Jeugdsportfonds zorgt ervoor dat kinderen uit gezinnen die rond moeten komen van weinig geld lid kunnen worden van een sportvereniging. Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie en vergoedt sportspullen tot een maximum van 225,- per jaar. Kinderen jonger dan 18 jaar, uit gezinnen met een inkomen tot 120% van het sociale minimum komen in aanmerking voor een vergoeding vanuit het Jeugdsportfonds.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Wil Heimens, Sportservice Roermond, te bereiken via telefoonnummer 0475-359437.

MG6134Medium
afbeeldingclubinfo3

KNAS (Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond) is de overkoepelende organisatie voor de schermsport in Nederland die bestaat uit 70 verenigingen, met in totaal ongeveer 2600 aangesloten schermers. De KNAS fungeert als belangenbehartiger voor de schermsport binnen de sportwereld (NOC-NSF) en als belangen-afweger binnen de bond om de middelen op een redelijke wijze te verdelen over de diverse aandachtsvelden.

Adres: Postbus 10101, 5240 GA Rosmalen

Website : www.knas.nl